☻☻☻☻☻ gimp bild!

hej!☻ jag sa ju i förra inlägget att det snart kommer en bild jag gjort i gimp nu är den klar. den är rätt så enkel men men

en bild på gräs och himmel gjord av micaela swanson i gimp 2.6.10
ful eller vad tycker ni? kommentera! GLÖM NU INTE ATT ANMÄLA ER TILL TÄVLINGEN LÄNGRE NER!¨
snälla! än så länge har bara en anmält sig å då blir det ingen tävling! så passa på! ☻


outfits

hej hej! jag kanske tänkt börja med dagens outfit om ni vill det. ni får gärna kommenter oom det är ni snälla ☻ aja idag har det vart en vanlig dag fast mitt bord hade sysslan i bamba. jag fattar det inte! innan hade man inte syssla i bamba men nu har man det och det e forsta * o a och a fast med prickar pa funkar inte inte parantes heller sa jag skriver med a och o* gongen vi ater dar. idag var jag med min kompis. vi pyssla. snart kommer en bild jag gjort i gimp *kanske* och jag ska ladda in fore och efter bilderna om ett tag men jag har ingen egen kamera sa jag anvander mammas och pappas och dom laddar upp bilderna nar kameran e full. GLOM INTE ATT ANMALA ER TILL TAVLINGEN LANGRE NER! kommentera ocksa e ni snalla! vi ses! bye bye!

klippt mig!

hej! nu har jag klippt mig! senare kommer två före och efter bilder så får ni se skillnaden. jag blir inte så bra på kort så vänta er ingen snygging! fast det tror jag inte ni gör ändå. men här kommer en bild min syster tatt på mig i somras vid midsommar och även en bild på en blomma som jag tatt.
gul blomma som JAG tagit
om ni undrar vad det står på bilden så står det: Fotad av Micaela Swanson. ingen har tillåtelse att använda den förutom Micaela Swanson på bloggen Micans.webblogg.se
så jag hoppas att ni förstår att det är stooooort © på mina bilder. alltså copyright som menas att ingen får sno dom och använda dom. bara jag som fotat dom.
aja jag hittade inte bilden min syster tagit på mig så det får bli en annan gång.
bye bye

avslut efter inlägg


hej

hej! idag har det varit en helt vanlig dag förutom att jag slog i mitt smalben på idrotten aj! plus att min kompis k skrev micaela är dum i huvet på sin blogg. den heter http://klaraaw.blogg.se fast hon ändrar nog det snart ☻ hoppas det. jag är med henne nu. klockan halv fem ska jag klippa mig en fråga kortare eller bara topparna?
och glöm inte att anmäla er till tävlingen bara! kolla inlägget längre ner! kommentera är ni snälla! bilder kommer sen hejhej!

avslut efter inlägg


tävling!

jaaa då var det dax för överraskningen!♥ nämligen:
 Tävling!

jag tänkte ha en tävling då frö annars blir ju min blogg så tråkig.

 info om tävlingen:när tillräckligt många är med kollar jag bloggen hur välgjord header om den har innehålls rika inlägg om den har bilder så kollar jag hur bra dom är fotade och hur ofta den skriver osv. då går några vidare.
sedan kommer jag skriva vilka det är så får ni kolla dens blogg och rösta på den ni tycker bäst om. man röstar genom att kommentera det inlägget och skriver bloggens namn. den som fått mest röster sedan kommer att vinna. man vinner två veckors länkning på min blogg och om man vill kan man få en header eller nåt annat design liknande.

 REGLER: sen har jag ju några regler också. vid röstningen får man inte rösta på sig själv. tänk efter när du röstar rösta inte bara på din kompis blogg för att det är din kompis rösta på den som är bäst! ni får inte skriva några elka saker till någon som: jag röstar på micans rösta inte på den för dens blogg är asful! om man är med i tävlingen diskas man annars har man inte tillgång till att vara med på nån tävling på ett långt tag!

Gör följande för att vara med:
1. kommenterar att du vill vara med
2: glöm inte att länka din blogg!
nu är du med! rösta gärna!
 
vi ses!avslut efter inlägg


.......

hej visste inte direkt vad jag skulle ha som rubrik direkt om ni undrar. hehe ☻ aja jag har inga bilder att visa just nu men snart ska ni få en överaskning! ☻ hihi ni får se vad det är jag avslöjar inte! men igår hade min kompis sovt över från fredagen det var kul ☻☻ sen åkte vi till min moster som min mamma sovt över hos och vart på några mässor. men d[ plockade vi svamp och min moster gjorde paj av det. sen [kte vi hem och idag var bara en vanlig dag. men vi ses!
 hande nagot. kan ej skriva a a o fast ni vet. dom med prickar pa. det blir bara [ ' ; men bye bye!

godmorgon! haha

jag har ingen bild att lägga in just nu men det kommer senare jag går väl ut och fotar imorgon. men ikväll blir det inget inlägg eftersom att jag har jazzdans och alt fiol idag så jag kommer hem ganska sent och då har jag annat att göra. så därför blir det ett morgon inlägg istället. men vi ses!
avslut efter inlägg

hej!

hej! här kommer då dom bilder jag tog med min kompis! det var så kallt ute så vi tog inte så många. men alla fall idag var det skoljoggen. det innebär att man är på en skola där går starten av. så springer man ett varv som inte är så långt och sen kan man springa hur många man vill tills vi skulle tillbaka. jag sprang tolv varv.
bär asful! skoja inte haha!ja detta är då en bild. den är suddig men kameran hadde inte så mycket batteri så jag fick skynda mig. kommentera vad ni tycker om den annars!
träd as snygg! skoja haha!
detta är då den andra bilden. det är ett träd på slutet av gatan. inspererades av min kompis syster som tatt på ett träd fast hela trädet. blev rätt så nöjd med den. vad tycker ni? kommentera!
sen har jag gjort en liten sak som ska avsluta mina inlägg så här kommer den!

avslut efter inlägg

föråt! elr nåt....

förlåt! (elr nåt....) hihi. för att jag inte skrivit på ett tag men jag har varit lite upptagen med sådant som händer IRL så jag har inte riktigt haft tid. jag skrev ju innan att jag skulle dra med min kompis ut och fota lite. det har jag gjort och bilderna kommer senare eftersom att dom inte är uppladdade på datorn. men ni får vänta lite. idag har jag haft kvälls gympa och jag blev väldigt nöjd med volten. nästan dubbel volt där! haha skoja men jag ramla på magen.annars var det en vanlig måndag. bilderna kommer snart! ska ta en nu också!

heej

heej vi har inte haft något internet på en vecka ungefär så jag har inte kunnat skriva något om ni undrar. just nu har jag ingen bra bild att visa men jag ska dra med min kompis ut och fota om jag orkar så kommer dom sen :) eller jo föressten har jag en bild men jag orkar inte fixa med det nu så den kommer senare ni får vänta. jag e med min kompis k och vi har haft gympa idag. asså om ni inte fattar så e jag INTE vig.

fridrotts dag!

hej idag har det varit fridrotts dag med skolan :) har inga bilder därifrån pga det var med skolan men jag ska dra med pappa på att åka dit så får vi hoppas att det blir några bilder :) aja. igår (tror jag det var?) ja det var det alla fall igår orienterade jag med familjeningen tävling eller träning men det var nån klubb som satt ut massa kontroller så kan man gå in på internet och hämta karta och gå ut med familjen och ta några. det finns ungefär 50 kontroller! orkar inte ta alla. vi tog typ 5. jag går nt i orientering men ska typ börja. har inga bilder därifrån heller men det kommer väl snart ett inlägg med bilder. ja det var väl allt? eller nej föressten vill ej säga resultaten på fridrotts dan allt för dåliga! tog precis en bulle! hihi

RSS 2.0